10 دی 1400

مطالبه وجه چک به روز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید ما یک چک داشتیم برا ۱۳ سال پیش یبار دادگاهی شد و برگشت خورد الان دوباره بخاطر شرایط مالی طرف دوباره اقدام کردیم حالا یک وکیل گفته ب تاریخ روز حساب نمیشه آیا درسته یا ب تاریخ روز محاسبه میشه،

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بستگی به دادخواست اولیه دارد اگر تازمان داوخواست باشد به روز نیست اگر تا اجرای حکم باشد باید به روز پرداخت نماید