10 دی 1400

چگونه می توان از دردسرکارتهایی که ممکن است سرقتی باشدرهایی یافت؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر. ببخشید من یک سوال داشتم، اینکه الان خیلی ها در همه مشاغل بصورت دورکاری پروژه و کارهای مختلفی رو می گیرند. مثلا یک مهندس کامپیوتر کلی پروژه های مختلف می گیره یا یک آشپز ممکنه کلی کار مختلف غذایی بگیره و ...
حالا سوالم اینه که وقتی ما کار رو انجام دادیم و نوبت به دستمزد کار رسید اگر اون فرد ناخودآگاه دزد باشه و فرضا یک کارت رو سرقت کرده باشه و از اون برای ما واریز کنه، حکم این موارد چگونه هست، مثلا من نوعی که می خوام دورکاری انجام بدم و سایت واسطی هم این وسط نیست و باید شماره کارتم رو به طرف مقابل بدم از کجا بدونم اون شخص قصد و نیتی نداره؟ چون یکی از همکارانم به قصد خرید کارت شارژ موبایل به مغازه ای مراجعه کرد و فروشنده کارت شارژ نداشت ولی فردی کنار اون مغازه بود و گفت من از طریق آپ براتون شارژ می خرم و پولش رو به من بدید و طرف دزد از آب در اومد و بعد گفت اینها شریک جرم من هستند و کلی دزدی کرده بود و این همکار ما بابت هزار تومان شارژ کلی پول داد تا زندانی نشه و هر روز ترس اینکه نکنه دوباره دادگاه اون رو بخاد ...
حالا می خام بدونم باید برای همچین مواردی میشه چکار کرد که خدایی نکرده گیر اشتباه نیفتیم.
تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی درموردسوال مطرح شده کاملا حق با شماست وبه دلیل عدم امنیت خاطر نمی توان به کسی اطمینان نمود اما طبق قانون اصل بر برائت وبیگناهی افراد است ودرمورد وقوع جرم ادله ومدارک محکمه پسند بروقوع جرم باید وجود داشته باشد اما شما میتوانید بعداز پایان کار از فرد بخواهید طی یک رسیدتمام عواقب وجوه واریزی را پذیرفته وآن را امضانماید تا خدای ناکرده درآینده دچارمشکل نشوید.