11 دی 1400

حقوقی الزام ب ایفای تعهدات دفتر خدمات قضایی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

عرض ادب وصبح بخیر ببخشید از کابینت کار که خیلی بیش ازحد اذیتم کرده کجا برم که مشکلم همین امروز حل بشه.به غیراز اتحادیه کجا برم .کابینت ساز جنس هایگلاس زده قیمتو بالاگفته وحالا تغییراتی که داخل چت گفته شده هست الان تغییرات وبه پای من زده.و۳۰تومان پول دادم برام گاز وسینگ وشیرآللت که میگه بمن پول ندادی توروخدا حالم خیلی بد استرس دارم چیکار کنم کجابرم حرفم خریدار داشته باشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص توضیح شما میبایست گفت ک چنانچه از اتحادیه مربوطه پیگیری کرده و نتیجه ای نگرفته اید امکان طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی برای شما وجود دارد میتوانید اقدام کنید اگر قرارداد دارید میتوانید الزام ب ایفای تعهدات بخواهید اگر خسارت زده اند مطالبه خسارات کنید و بدیهیست اگر ادعایی مبنی بر عدم پرداخت وجه دارند شما میتواتید با ارائه ادله پرداخت وجوه از جمله رسید فیش واریزی با استناد ب آنها از قید محکومیت رها شوید در هرصورت هر ادعایی نیازمند اثبات با دلیل و مدرک هست و میتوانید از طریق شورای حل اختلاف نیز برای طرح شکایت ابتدا تامین دلیل بخواهید موید باشید