11 دی 1400

اداره منابع طبیعی

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، اداره منابع طبیعی بدون در نظر گرفتن اراضی و چشمه مالکی و مستثنیات، آن را جزء اراضی ملی پلاکی دیگر منظور نموده و سند به نام سازمان جنگل ها صادر گردیده. مالکین چگونه از حقوق خود دفاع کنند و سند منابع طبیعی را باطل کنند؟ چه مرجعی صلاحیت رسیدگی دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید به رای کمیسیون اعتراض کنید و یکی از شعب دادگاه حقوقی به این منظور اختصاص یافته است. مطابق رای دیوان، اعتراض به رای این کمیسیون فاقد مهلت است.