11 دی 1400

توهین و فحاشی به مقامات

دسته بندی : کیفری | توهین به مقامات و مامورین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید همسر من چن روز پیش تو اینستا یک استوری گذاشته و به دولت و دادستان شهرمون توهین کرده فش داده میشه بگین جرمش چیه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترامد کاربر محترم طبق ماده ۶۰۹ توهین و فحاشی به سران و مقامات از سه ماه تا شش ماه و ۷۴ ضربه شلاق و نیز جزای نقدی محکوم خواهد شد البته این امر کلی میباشد که با اظهار پشیمانی و ندامت میتواند فقط به جزای نقدی تبدیل شود