12 دی 1400

چگونگی دریافت رای دادگاه

دسته بندی : کیفری | سرقت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک سال پرونده درمورد اتهام به سرقت داشتم وبعد حکم تبرعه یابی گناهی ورفع اتهام رائ دادگاه صادر شد والان به اون رأی نیاز دارم چه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده و ارائه کد ملی از دادنامه رونوشت اخذ کنید یا اگر دادنامه در سامانه ثنا به شما ابلاغ گردیده با مراجعه به سامانه از آن دادنامه پرینت تهیه کنید .موفق باشید