12 دی 1400

کیفری فارکس جرم دادگاه دادسرا

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر.
ببخشید می خواستم بدونم الان ما تریدر ها می تونیم بدون استرس در بازار فارکس فعالیت کنیم؟
منظورم از طریق مراجع قضایی مشکلی پیش نمیاد؟جرم بودن فارکس .باتشکر از لطفتان

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ فعالیت در فارکس برخلاف ارزهای دیجیتال جرم بوده و منع قانونی دارد،لذا باتوجه ب احتمال اطلاع مراجع قضایی و سپس تبعات آن از جمله تعقیب و محکومیت فعالیت در فارکس ب هیچ عنوان توصیه نمی‌شود موید باشید