12 دی 1400

دررخواست مطالبه دیه گذشـته در حال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده در سال 1387 تصادف کردم بنا به دلیلی نشد دیه بگیرم اون زمان ایا میشه الان دیه سال1400 رو بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا چنانچه پرونده ای در این راسـتا تشکیل و رسـیدگی شده، ولی شما دیه را دریافت ننموده و با عدم پیگیری شما، پرداحت دیه مسکوت مانده باشد،، در صورت دسترسی به پرونده، هیچ مانعی برای مطالبه دیه در حال حاضر ندارید و می توانید آن را مطالبه نمایید.. موید باشید..