13 دی 1400

کوتاهی پزشکی در امر معالجه چه آثاری دارد؟

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به فوت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب سوال داشتم که اگه پزشکی به هنگام معالجه بر اثر کوتاهی سهواً یا عمداً باعث ایجاد صدمه بدنی یا مرگ بیمار شود چه آثاری متوجه اوست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی،چنانچه پزشکی در هنگام معالجه و بر اثر قصور باعث تلف یا موجب صدمه بدنی بیمار گردد ضامن دیه می باشد،مگر اینکه عمل او مطابق مقررات پزشکی و موازین فنی باشد یا اینکه قبل از معالجه برائت گرفته باشد و مرتکب تقصیری هم نشود و چنانچه اخذ برائت از مریض به دلیل مجنون بودن او یا نابالغ بودن او معتبر نباشد و یا تحصیل برائت از بیمار به دلیل بیهوشی باشد و مانند آن ممکن نگردد،برائت از ولیِ مریض تحصیل می شود.