13 دی 1400

دیات ضرب و جرح توسط سارقین خودرو

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام و خسته نباشید بشما..بنده دوسال پیش مورد ضرب و جرح سارقین ماشین برسر جاده قرارگرفتم و جراحات زیادی به دستان و انگشتانم وارد شد که با گذشت ماه ها،قرار منع تعقیب ازطرف قاضی شعبه صادرشد و باکامل بودن پرونده پزشکی و تقاضای مطالبه دیه طبق تبصره ماده ۸۵آیین کیفری سال۱۳۹۲،با تاییدیه دادستان،پرونده به دادگاه برای تعیین تکلیف دیه ارسال شد،حال پرونده بنده در چه مرحله ای از مطالبه دیه ازبیت المال قرار دارد؟آیا با مراجعه حضوری به دادگاه پس از چندین ماه،آیا امکان این هست که دیه را تا به الان به حساب دادگستری ریخته باشند،چون در سایت و ابلاغ نوشته شده حضوری به دادگاه و شعبه مراجعه کنید..و اینکه ده بند انگشت بنده بخیه خورده و یک بند ازکار افتاده و دو بند انگشت شصت هم بخیه خورده و عمیقا بریده شده و تاندون یک انگشت هم بریده شده که منجر به جراحی شده و کف هردو دست بخیه خورده و دو جای دیگه هم از سر بازو بخیه خورده،بنظر شما بیت المال چقدر از دیه رو پرداخت میکنن؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ چنانچه حکم دادگاه در خصوص میزان دیات متعلقه بشما صادر شده و قطعیت یافته باشد، شما می توانید با مراجعه به اجرای احکام کیفری دادسرای مربوطه؛ مراتب صدور اجراییه مفاد حکم صادره را پیگیری نمایید.. در خصوص میزان دیات متعلقه نیز؛ بستگی به میزان جراحات وارده داشته که در صورت لزوم برای محاسبه میزان آن؛ تصویر گواهی پزشکی قانونی و یا حکم دادگاه جهت محاسبه دیات ضرورت دارد.. موید باشید..