14 دی 1400

خسارات مطالبه خسارات حقوقی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با ماشین پسر عموم تصادف کردم، راننده من بودم و پسر عموم بغل دستم، ولی پیش افسر اون گردن گرفت که راننده بوده، و کروکی به نام اون ثبت شد، الان بعد سه ماه میگه میخوام ازت شکایت کنم خسارت ماشین و بگیرم، الان میتونه کاری بکنه؟ (بنده خودم گواهینامه دارم)

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ ایشان میبایست اگر ادعا و مطالبه ای در اینخصوص دارند با ارائه ادله و شواهد طرح دعوا کنند چنانچه هنگام کارشناسی ب افسر اعلام داشته اند ک خود رانندگی می‌کردند اثبات مطلوبشان بسیار سخت خواهد بود لیکن در صورت طرح دعوا شما نیز امکان دفاع و استناد ب نظریه کارشناسی را دارید،هر ادعایی خارج از نظریه کارشناس نیازمند اثبات از جانب مدعی خواهد بود