14 دی 1400

الزام به تنظیم سند خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام. یک خودرو نیسان خریداری کردیم پلاک نمیشود یک بار اتاق را غیر قانونی تعویض کرده اند فروشنده ما را در جریان نگذاشته. الان میگویند اگر اتاق عوض کنیم میتوانند پلاک کنند خدرو را. ایا هزینه تعویض اتاق با خریدار است یا فروشنده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید به طرفیت وی دادخواست فسخ نمایید یا اگر با تعویض اتاق میتوانید پلاک را تعویض نمایید از وی بخواهید هزینه را پرداخت نماید در غیر اینصورت از طریق دادگاه ارش یا همان مابه التفاوت را دریافت نمایید