14 دی 1400

علت آزادی از بازداشتگاه کلانتری بعد از جلب

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما به یکی خونه فروختیم بعد چکشو پاس نکرده و گفته من هیچی ندارم که بدم سند خونه ای که از ما گرفته هم زده به اسم خانومش بعد قاضی پرونده به ما حکم جلبشو داد مام با مامور رفتیم و تهویل پاسگاه دادیمش ۳ ساعت بعد اومد بیرون ما نفهمیدیم چجور آزادش کردن . چجور ممکنه ازاد کرده باشنش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ علت آزادی ایشان به احتمال زیاد تامین قرار صادره از سوی قاضی پرونده بوده که با اعزام متهم‌ به دادگاه و تودیع قرار تامین حسب مورد موقتا تا زمان رسیدگی و صدور حکم دادگاه آزاد شده است.. در هر صورت طبق رای وحدت رویه دیوانعالی کشور؛ چنانچه در مبایعه نامه و یا سند تنظیمی، شرط عدم وصول چک قید شده باشد، با برگشت چک موضوع بیع، معامله مذکور قابل ابطال و ملک در هر مرحله ای هم باشد، به خود شما مسترد می گردد.. موُید باشید..