15 دی 1400

الزام به ایفای تعهد فروشنده

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من یه ماشین خریدم از یه اقایی که ماشین به نام همسرشون بود مبایعه نامه نوشتیم همسر اون اقا حضور داشت ولی الان پلاک رو توقیف کرده و برای تعویض پلاک نمیاد من میخوام شکایت کنم چون اون اقا فروش مال غیر کرده چجوری میتونم اقدام کنم و چیکار باید کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما باید به طرفیت خانم دادخواست الزام به ایفای تعهد (تعویض پلاک) بدین چون خود ایشان هنگام نوشتن قرارداد فروش حضور داشتن و ابنطور به نظر میرسه که مبایعه نامه رو هم امضا کرده باشن. در خصوص شکایت کیفری شما باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به شکایت فروش مال غیر بنمایید. موفق باشید.