15 دی 1400

امکان طرح شکایت از دهیاری و شورای روستا

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام

بنده در یکی از روستاهای فلاورجان استان اصفهان ساکنم. کانال بتنی روباز از جلوی منزل مسکونی من عبور می کند که کاربری هدایت آب‌های باران را دارد. اخیرا به دلیل خطرات و حفظ ایمنی، دهیاری روستا اقدام به پوشاندن کانال با بتن نموده و لوله ای که آب پشت بام منزل بنده را به داخل کانال هدایت می کرد را با سیمان مسدود نموده است. معترض که شدم گفتند اداره بهداشت گفته چون برخی از منازل فاضلاب روشویی خودشون را در این کانال گذاشته اند، همه لوله ها باید مسدود شود. متأسفانه چون منزل بنده قدیمی می باشد و آب باران منزلم هیچ راهی جز هدایت به کانال ندارد، دچار مشکل شده ام. در ضمن کلیه ناودان های آب باران منازل اطراف ابتدا وارد خیابان و سپس وارد کانال آب می شود. اما لوله ناودان منزل بنده چون مسلط به خیابان نیست، مجبورم حدود 30 سانت برم پایین و مستقیم لوله را وارد کانال کنم. خواهشمند است راهنماییم فرمایید که آیا امکان شکایت از دهیاری و شورای روستا را دارم؟ و آیا نتیجه خواهم گرفت؟ ممنون از زحمات شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه دهیاری و یا اعضای شـورای روسـتا خودسـرانه اقدام به مسدودی نموده باشند، امکان طرح شکایت و پیگیری وجود دارد، ولی در صورتیکه اقدامات مدکور به دسـتور صریح اداره بهداشت بوده باشد، ممکن است نثیجه ای حاصل نشود.. مؤید باشید..