16 دی 1400

مزاحمت سلب آسایش تصرف رفع تصرف

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ب
برادر در ملک خصوصی بنده مجانی نشسته وباعث آذاروذیت بنده شده وخلاصه زور میه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر منظور از اذیت و آزار تصرف هست می‌توان دادخواست رفع تصرف و خلع ید بطرفیت ایشان تنظیم و ثبت نمود با استناد ب سند مالکیت لیکن اگر منظور ایجاد مزاحمت میباشد میتوانید قفل درب را عوض کرده و از ورود ایشان ب منزل جلوگیری کنید و در صورت مزاحمت موضوع را ب پلیس اطلاع داده تا صورتجلسه نماید سپس شکایت مطرح نمایید موضوع نیازمند بررسی بیشتر و مستلزم گفتگوی طرفینی هست