16 دی 1400

جعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | جعل
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدر من در زمان قید حیات مادرم خریداری کرده به صورت قولنامه محضری ایا میتونه الان که مادرم در قید حیات نیست این قولنامه رو پاره و یک قولنامه دیگه تنظیم کنه که فقط به نام خودش باشه؟(سندی هنوز گرفته نشده و فقط قولنامه ایی خریداری شده)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی چنانچه وراثی از سوی مادر شما در این رابطه ذینفع باشند و بتوانند اثبات کنند که مادر شما هم مالک بوده اند این اقدام از سوی پدرتان جعل محسوب شده و قابل پیگرد قانونی می باشد.