16 دی 1400

جعل فاکتور سازمان و نهادها

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام اگریکی یک سندی را جعل کند واختلاس بکندازطریق اون جعل یعنی مثلابیادتوفاکتوراون سازمان ۳۰میلیون را بکند۳میلیون تا۲۷میلیون را برای خودش بردارد و بدون جعل و تغییر درفاکتور هم اختلاس امکان نداشت آیا این تعدد است یامقدمه ضروری جرم دیگری است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم فعل جعل و استفاده از سند مجعول عقیم مانده اما شما جعل سند را مرتکب شده اید