16 دی 1400

یکی از دوستانم ازم ۱ میلیارد چک امانت گرفت پارسال.الان همون چک علیه من گزاشته اجرا

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.یکی از دوستانم ازم ۱ میلیارد چک امانت گرفت پارسال.الان همون چک علیه من گزاشته اجرا

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما اگر مستنداتی مثل شاهد یا پیامک ویا ... دارید که میتوانید امانی بودن را اثبات نمایید خیانت در امانت از وی شکایت نمایید