16 دی 1400

تغییر کاربری زمین زراعی کنار بزرگراه

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام زمین زراعی کنار بزرگراه اهر تبریز که در محدوده ی 40متری است تغییر کاربری داد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ مطابق قوانین وضع شده، کاربری زمینهای زراعی کشاورزی به مسکونی جز در موارد ضروری ممنوع می باشد.. در موارد ضروری نیز تغییر کاربری بر عهده کمیسیونی که شامل نمایندگان وزارت خانه کشاورزی، نمایندگان مسکن و شهرسازی، نمایندگان جهاد کشاورزی، نمایندگان سازمان حفاظت از محیط زیست و نمایندگان استانداری بوده که این کمیسیون زیر نظر وزرات کشاورزی تشکیل می شود و تصمیم، طبق آرا اکثر اعضای کمیسیون مذکور می باشد.. با شرح کوتاه اینکه؛ متقاضی درخواست خود را به همراه مدارک مالکیت و مجوز تاسیس یا موافقت اصولی طرح مورد نظر ، نقشه عرصه مورد اجرای طرح و نظریه اداره کل محیط زیست استان و حسب مورد پاسخ استعلام دستگاههای ذیربط در چهارچوب ماده ۷ قانون تحویل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان می دهد،. مؤید باشید..