17 دی 1400

دیه جراحت دامیه لب تحتانی بخیه خورده چقد میشه

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من یه دختر مجرد ۲۹ ساله هستم که برای کیدن دندان عقل به دندان پزک مراجعه کردم که متاسفانه لب بنده را پاره کرد.
حالا میخواستم سوال کنم دیه جراحت دامیه لب تحتانی بخیه خورده چقد میشه؟با توجه به اینکه توی زیبایی ام تاثیر گذاشته و مجرد هستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ ‌کاربر محترم؛ شما میتوانيد برعلیه دندانپزشک مذکور در سازمان نظام‌پزشکی و یا دادسرای عمومی محل به اتهام‌ قصور پزشکی شکایت مطرح و پس از پروسه رسیدگی و معرفی شما به پزشکی قانونی حسب مورد، مطالبه دیه نمایید.. ضمنا دیه جراحت دامیه لب تحتانی؛، دو درصد دیه کامل و مبلغ 9/600/000 تومان می باشد.. مؤید باشید..