17 دی 1400

هزینه های درمانی مازاد از دیه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من پسرم پارسال ۲سال ونیمش بود تصادف کرد که بااورژانس بردیمش بیمارستان زخمی خیلی شده بود ولی بخاطر آمپولا که زدن به دهن بچم که بخوابه وسی تی اسکن بگیرن بچم ایست قلبی کرد ولی خدابرگردوندش بهمون بعد بیمارستان گفت که ببریدش دکتر فک وصورت بردیمش اصفهان ولی دکترش گفت چیزیش نیست ماهم چون جیزیش نشده بود شکایت نکردیم ولی شرط گذاشتیم اگه احتمالا تایکسال دیگه ناشی از تصادف صدمه ای بروز داد شکایت کنیم که ۶ماه بعد دیدیم دهنش باز نمیشه وچندتا دکتر بردیمش گفتن کندیل سمت چپش شکسته وباید پروتز بزاریم ماهم حدودا یکسال بعد تصادف شکایت کردیم راهور صددرصد تقصیر باراننده گذاشته ولی پزشک قانونی ۳ماهه رو پرونده کار میکنه وچندتا دکتر فک وصورت نظر دادن والان داده کمسیون پزکی میخواستم بدونم اگه نتیجه بده دیگه فک پسرم چقدر میشه وآیا ممکنه چون هزینه درمانش بیشتر از دیه هست قاصی از خود راننده مازادشا بگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا چنانچه اثبات گردد که هزینه های درمانی بیش از دیه متعلقه می باشد‌، حسب درخواست شاکی، قاضی علاوه به محکومیت مرتکب و یا شرکت بیـمه به پرداخت دیه،، حکم بر پرداخت هزینه های مازاد نیز صادر می نماید.. مؤید باشید..