18 دی 1400

حمل ونگهداری و فروش مواد مخدر و توقیف خودرو

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده چندروز پیش همراه دوستم بودم توجاده که پاسگاه ایست داد ومقدار ۲۶۰ گرم تریاک ازجاساز ماشین دراوردومقدار ۵۰ کرم ازخانه همراه ترازو به صورت خوردخورد الان من باوسیقه ازادم تکلیف ماشین چیه به اسم خودم نیست دفعه اولم هست چیکارکنم برای ماشین ازادبشه وحکم چی میادممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید مالک خودرو بتواند در دفاعیات خود عنوان نمایید که خودرو جهت کار شخصی به شما داده و تقاضای رفع توقیف خودرو بدهد