18 دی 1400

شکایت از پدر بخاطر بددهنی...

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پسر ۲۱ ساله هستم
پدرم هم ۵۰ ساله در خانه به من جلوی مادرم فحش های ناموسی مثل حرام زاده یا ولد زنا یا بیا با آلتم صحبت کن میگوید و چون من کارگر هستم به من میگه حمال،پشتم حرف میزنه،هم به مادرم فحش های ناجور مثل فحشی هایی که در بالا ذکر کردم میگه
از نظر خیلی ها پدر من مشکل دارن و عادی نیستن و نه تنها من با هر غریبه ای هم حرف میزند ، به من یا مادرم میگن خدا بهتون صبر بده،دیگه خسته شدم از بس انقد حرف شنیدم(البته منم جوابشو مثل خودش با همان لحن میدم و کم نمیارم)راهی هست که بتونم قانونی اثبات کنم پدرم حالت عادی ندارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی تشخیص حالت عادی یا غیر عادی بودن از طرف قانون منتفی است مگر اینکه در اثر مواد مخدر یا مست کننده باشدکه قابل تعقیب ومجازات می باشد واگر معتاد نمی باشد به عنوان توهین الفاظ رکیک از وی شکایت کیفری کنید اما متهم نمودن دیگری ونسبت دادن زنا به وی موجب حد و۸۰ضربه شلاق وتازیانه طبق قانون مجازات اسلامی باشرایط مندرج واثبات درقانون می باشد