19 دی 1400

استفاده از برند تجاری ثبت شده

دسته بندی : کیفری | نقض حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من یک برند تجاری ثبت شده دارم که اخیراً متوجه شدم فردی داره از این برند در یک استان دیگه استفاده می کنه میخواستم بدونم اگر که بخوام شکایت کنم باید به همان استان مراجعه کنم یا اینکه از شهر خودم که تهران باشم میتونم این کارو انجام بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید شکایتی در اینخصوص در دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان ثبت نمایید، ولی برای رسـیدگی بایستی از دادسرای محل سکونت متشاکی بایستی اقدام به پیگیری نمـوده و حاضـر شـوید.. مؤید باشید..