19 دی 1400

سوء پیشینه جهت کار جدید

دسته بندی : کیفری | جرایم نظامی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من سرباز مرز بودم بخاطر ردشدن قاچاق ۱۲ساعت زندان فرستادن منو الان داخل بیمارستان کار میکنم ازم سو پیشنه میخوان بنظر شما صابقه ای که برامن زدن جدی هس که اخراجم کنن

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر از طریق دادسرای نظام زندانی شده باشید بله سابقه دار محسوب میشوید مگر اینگه ۲ سال گذشته باشد و رفع سوء سابقه نمایید