20 دی 1400

شکایت از نظام مهنسی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت وکلای محترم بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم که امکانات کامل در قرار داد درج شده بود از جمله پارکینگ و مدتی است که تحویل گرفتم اما فضایی برای پارکینگ اختصاص داده نشده و هرچی به مهندس ناظر میگیم اقدامی برای پارکینگ انجام نمیدهد آیا میتونم به نظام مهندسی شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی بله شکایت از نظام مهندسی می‌تواند به دلایل مختلف و موارد متعددی باشد از جمله : ۱- حذف پارکینگ ۲- عدم نصب آسانسورهای استاندارد ۳- عدم اجرای اسکوپ در نمای ساختمان ۴- عدم رعایت درز انقطاع ۵- عدم اجرای کلید محافظ جان ۶- عدم اجرای دریچه تبادل هوا ۷- عدم رعایت کف و بر ساختمان ۸- اجرای نامناسب اسکلت بتنی ساختمان که موجب اجرای طرح تقویت گردد ۹- عدم رعایت موارد ایمنی ۱۰- عدم رعایت دسته بندی تخلفات ساختمانی و صدور یا پایان کار قبل از اصلاح تخلفات. چنانچه موارد ذکر شده از سوی مهندسین ناظر مورد توجه واقع نگردد و رعایت نکردن هر یک از این اصول باعث ایجاد خطر در ساختمان و افت کیفیت سازه گردد و صدور پایان کار از سوی مهندسین در این شرایط نیز اعلام شده باشد می تواند برای آن ها و مجری طرح مشکلات حقوقی در پی داشته باشد