20 دی 1400

فحاشی در فضای مجازی ......

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یه کانال دارم تو ناشناس بهم فحش دادن الان اگ اینا بیان تو پیویم بهم فحش بدن میتونم ازشون شکایت کنم؟چون تو سایت ناشناس ایدیشون اینا مشخص نیس ولی تو پیوی مشخصه فحاشی هاشون بد بودن
و این ک حکمشون چی میشه اگ شکایت کنم؟اگ تقریبی هم بگید ممنون میشم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر شما اشخاص را به دادسرادمعرفی نمایید و دو شرط یعنی معرفی اشخاص و نیز اتهام ارتکابی به انها را برای دادسرا محرز کنید محکوم به حبس یا جزای نقدی خواهند شد اگر محکومیتی در پروندهای قبلی داشته باشند یعنی سابقه دار باشند حبس در غیر اینصورت جریمه نقدی از دو تا ده میلیون میشود