20 دی 1400

جرم جاسازی و یا نگهداری مواد مخدر چیست ؟

دسته بندی : مواد مخدر | جاسازی مواد برای متهم کردن
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در خانه عموزادم مواد مخدر جاساز کردن و گزارش دادن عموزادمو صبح گرفتن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا عموزادتان باید با دلایل و مدارک کافی، جاسازی مواد توسط دیگران برای متهم کردن ایشان را باید بتوانند اثبات کنند، در غیر اینصورت ایشان در مظان اتهام قرار گرفته و حسب نوع مواد مخدر مکشوفه و میزان آن،، به محکومیت حبس، شلاق و جزای نقدی،محکوم خواهند شد.. مؤید باشید..