20 دی 1400

شکایت از صافکاری بابت عدم ایفای تعهد

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مراحل شکایت در موردصافکارخودرو بابت ۲سال تحویل ندادن خودرو و بیتوجهی به نامه اتحادیه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ چنانچه قرارداد و یا تعهدی قابل اثبات بین شما و ایشان در جهت تعمیر و تحویل خودرو صورت گرفته در صورت استنکاف میتوانید الزام ایشان ب ایفای تعهد را با ثبت دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی بخواهید در غیر اینصورت دعوای الزام ب تحویل خودرو را از طریق دفاتر خدمات با ثبت دادخواست مطرح کنید عنایت داشته باشید شکایت شخصی از صافکار فارغ از دعوای فوق الذکر حقوقی اگر چنانچه مبالغی بیشتر از تعرفه از شما دریافت داشته اند یا ادله ای از این قبیل از طریق مراجعه ب اداره تعزیرات و گزارش و ارائه درخواست رسیدگی امکان پذیر هست موید باشید