21 دی 1400

حبوه تحت چ شرایطی به ارث میرسد؟

دسته بندی : حقوقی | منابع طبیعی
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وادب
در امر ارث ومیراث خانواده
تعداد انگشتری که از پدر فوت شده باقی مانده، در قانون به چه نحوی تقسیم میشه
میخواستم ببینم طبق ماده ۹۱۵مدنی چقدر حکم قطعی برای این موضوع صادر شده واینکه در تعداد انگشتر چطور تعریف شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم معمولا اینطوریه که انگشترهایی که به جا میمونن از میت، به فرزند ذکور بزرگ خانواده میرسه چه یه دونه باشه چه چند تا شروط بر اینکه فقط انگشتر از میت به جا نمونده باشه (بدین صورت که علاوه بر انگشترها، میت مال و اموال دیگری نیز به جا گذاشته باشد). این رو هم به یاد داشته باشید اگر برای میت دینی به جا مانده باشد باید انگشترها فروخته شده و دین میت ادا گردد. و اینکه هیچگونه وصیتی نسبت به ان انگشترها صورت نگرفته باشد. اگر این شرایط مهیا باشد انگشترها به فرزند ذکور بزرگ خانواده میرسد. معمولا حقوقدانان میفرمایند چونکه لفظ انگشتر در قانون به صورت مطلق آمده لذا مسئله تعداد انگشترهای به جا مانده مطرح نیست و تمامی انگشترها به فرزند ذکور بزرگ خانواده میرسد. موفق و موید باشید...