21 دی 1400

فحاشی وتهمت از طریق فضای مجازی و روش بررسی توسط پلیس فتا

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ، پسر عمه ی من در شبکه های مجازی به من و مادرم تهمت زده ، فحش ناموسی داده میخوام ازش شکایت کنم چون اصلا دست بردار نیست
ولی میخوام بدونم شرایط پلیس فتا چجوریه و آیا تمام گوشی و شبکه های اجتماعی من مورد بررسی قرار داده میشه یا فقط چت فرد مذکور؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانیددازرتمامی مطالب ارسالی اسکرین شات گرفته و از طریق دادسرای یا پلیس فتا اقدام نمایید فقط فضای مطالب بین شما و مشتکی عنه بررسی میشود