21 دی 1400

اعتراض به مجازات جایگزین حبس

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.پسر ۴ساله ای تو برخورد ماشین به عابر فوت شده.الانم حکم جنبه عمومی رو دادن خرید ۱۰ میلیون تومن اقلام برای مدرسه.به نظرتون اگه اعتراض بدیم میشه لااقل راننده مسبب حادثه چند ماهی رو حبس بکشه؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی نمیتوانید این کار را انجام دهید زیرا اول:ا دادگاه بدوی حکم به مجازات جایگزین حبس داده است که این در جرایم غیر عمد بیش از ۲ سال از اختیارات قانونی دادگاه است؛ ثانیا نمیتوان در مرحله تجدیدنظر مجازات را تشدید نمود و این عمل شما نوعی تشدید مجازات است که قانونا وارد نیست. موفق و موید باشید...