21 دی 1400

هتک حرمت و توهین به اشخاص عادی

دسته بندی : کیفری | توهین
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم آقا پسری که تهدید میکند که به خانواده ات عدم بکارتت را میگویم با اینکه مدرک محکمی ندارد جز چند عکس میتوانم از او شکایت کنم آیا اگر خانواده ام حرف آقا پسر را باور کنند میتوانند به اجبار من را به پزشکی قانونی یا دکتر ببرند با وجود رد کردن ۱۸ سال ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید از ایشان بابت توهین، تهدید و هتک حیثیت شکایت کیفری بنمایید و تمامی ادله و مدارک خود را نیز تقدیم دادگاه نمایید اما اینه اون اقا مجرم شناخته شود بعید است. در مورد قسمت دوم پرسشتون باید عرض کنم هیچ کسی را نمیتوان اجبار به انجام کاری کرد مگر به طرق قانونی . در قانون هم همچین چیزی پیش بینی نشده است. موفق و موید باشید...