21 دی 1400

مجازات قتل در آلمان....

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ببخشید مجازات قتل در المان برای غیر المانی ها چن سال است مادری اینجا بی پناه وهمش بیقرار میکند پسرش در المان مرتکب شده تو دعوا ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی مجازات قتل در کشور آلمان توسط یک غیر آلمانی بستگی به عهدنامه ومقررات بین المللی است وکمتر از حبس ابد نمی باشد اما اگر شخص قاتل فردی ایرانی است اگر به ایران اعاده گرددطبق ماده ۷قانون مجازات اسلامی طبق قوانین جمهوری اسلامی محاکمه ومجازات می گردد به شرط آنکه درآنجا محاکمه نشده باشد