22 دی 1400

دفاع در مقابل شکایت رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

زن یک شخصی از من شکایت کرده که با شوهرم در ارتباطی. در حالیکه من 5 ماهی هست که به ایشون تماس تلفنی نداشتم. فردا تو کلانتری چی بگم🙏

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اصل بر برائت افراد هست،طبق قاعده حقوقی البینه علی المدعی بار اثبات ادعا و شکایت با شاکی و شخص مدعیست و چنانچه ادله و شواهد محکمه پسند در جهت ادعای خود ارائه ندهند موضوع بدلیل فقدان ادله کافی منجر ب منع تعقیب خواهد شد،صرف تماس تلفنی و رابطه مجازی بنابر رویه اکثر دادگاه ها مثبت رابطه نامشروع نیست و ب تنهایی جهت اثبات آن کافی نیست مگر ادله و شواهد دیگری موجود باشد،بدیهیست دفاع شخص متهم میبایست متناسب با ادله شخص شاکی باشد و میبایست از ادله ایشان مطلع بود،اما بصرف آنچه در سوال آمده و صرف رابطه تلفنی چنانچه صرفا همین موضوع باشد جای نگرانی وجود ندارد موید باشید