22 دی 1400

مطالبه دیه از سازمان سپاه چگونه است

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

حین خدمت وقتی داشتم میومدم خونه ماشین بهم زد فمور چپم ۱۲ سانت استخون یک طرفش پریدو از ران افتاد بیرون غرامت سپاه تقریبا چقدر بهم غرامت میده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم فک‌نمیکنم سازمان سپاه غرامتی را به شما بپردازد زیرا حین انجام خدمت یا به مناسبت آن شامل برگشت به خانه نمیشود . شما می بایست از فرد راننده و بیمه گر ایشان شکایت نموده و از ایشان‌مطالبه دیه بفرمایید. موفق و موید باشید.