22 دی 1400

امکان سواستفاده از اطلاعات هویتی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.ببخشید برای دورکاری یه نفر از طرف شرکتی پیام دادن که برای اینکار باید یه فرم همکاری پر کنم وبراشون بفرستم .ایا با کدملی و مشخصات درج شده در فرم میتونن سواستفاده کنن؟چطور میتونم اعتماد کنم بهشون...ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام واحترام؛ بطور کلی بهتر هست حتی الامکان اطلاعات هویتی و تصاویر مدارک هویتی خود را در اختیار این شرکت‌ها قرار ندهید و یا در این کار محتاط باشید بهرحال امکان سواستفاده در افعال مجرمانه دور از ذهن نیست لیکن اگر از اصالت و اعتبار شرکت مذکور اطمینان دارید صرف ارائه کد ملی نمی‌تواند مشکل چندانی برای شما ایجاد کند اگر هم مشکلی ایجاد شد امکان دفاع مستدل و رفع اتهام برای شما وجود دارد،ضمن تاکید بر احتیاط کلی اما نگرانی را ازخود ب دور کنید موید باشید