22 دی 1400

پرداخت اقساطی دیه فرد مصدوم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من چندماه پیش باموتوربا یک عابرپیاده تصادف کردم و متاسفانه بیمه وگواهینامه نداشتم میخواستم بدونم آیاستادصندوق دیه خسارت رو میده و بعدش برای من اقساطی کنند؟
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی صندوق تامین خسارتهای بدنی موظف است دیه فرد مصدوم را بپردازد و سپس به قائم مقامی زیان دیده به شما رجوع میکند و شما دیه را باید بپردازید.شما نیز میتوانید دادخواست اعسار محکوم به را تقدیم دادگاه نموده و زمانی که دادگاه تشخیص دهد ک توان پرداخت یکجای مبلغ را ندارد، محکوم به را برای شما تقسیط میکند. موفق و موید باشید.