23 دی 1400

انتقال حقوق بعد از فوت زوج به زوجه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.
یک آقایی به خواستگاری من آمده که زن داشته من از ایشون خواستم که بجای مهریه حقوقش را به نام من کنه که بعده فوتش به من برسه و الان میگه زن قبلیش 15 سال پیش به دلایلی حقوقه شوهرش رو از طریق قانون به نام خودش کرده میخوام بدونم الان که به نام زنش هست آیا بعد از فوت شوهرش که میشه خواستگار من به من میرسه یا نه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بعید بنظر میرسد که حقوق شخصی کامل توقیف و یا بتواند به کسی انتقال دهد اگر توقیف شده باشد فقط یک سوم یا یک چهارم توقیف میشود و هیچگونه انتقالی انجام نمیگیرد تا زمان فوت که بعد از پرداخت دیون متوفی بین وراثی که مستمری تعلق میگیرد تقسیم میشود