24 دی 1400

نفی اتهام با اثبات عدم حضور در محل جرم

دسته بندی : کیفری | سرقت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یک بار به اشتباهی چیزی برمیدارم و به صاحبش پس میدم و تو پیام بهش میگم عمدی نبوده.. حالا میخاستم بدونم بعد چند سال اونجا دزدی قتلی بشه با اثبات سو نیت حتی وقتی من در جرمی نباشم و بتونم ثابت کنم در محل وقوع جرم نبودم! طرف که ادعا میکنه از طرف من بوده چی میشه؟آیا چنین چیزی قاضی میپزیره خاهش میکنم درست ترینشو بگید هر کی یه چیزی میگه واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

دوست عزیز و کاربر گرامی؛ باتوجه ب اینکه قبلا نیز ب پرسش شما پاسخ داده شده چنانچه ثابت کنید ک هنگام وقوع جرم در محل جرم حضور نداشته اید رای بر برائت صادر خواهد شد و یکبار سرقت با یا بدون سونیت دلیل بر وقوع جرائم دیگر از جانب شما نخواهد بود اگر باز هم قانع نشده اید مشاوره تلفنی با احدی از متخصصین و توضیح مستدل راهگشا خواهد بود موید باشید