25 دی 1400

جعل امضاء و بدهی مالیاتی

دسته بندی : کیفری | جعل
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام امضا من توسط شخصی جعل شده بابت عضو هییت مدیره،در سا ۷۹،من با توقیف ماشینم مطلع شدم،الان چیکار باید بکنم ،مالیات بدهکار شدم ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم در صورتیکه در شرکت یا مجموعه تجاری که بابت آن بدهکار می باشید سمتی ندارید یا عضو نیستید می توانید به عنوان جعل امضاء و استفاده از آن با تعیین فرد جاعل شکایت کیفری نمایید و پیگیری قانونی لازم را انجام دهید موفق باشید