26 دی 1400

پیامک دادستانی چه عواقبی دارد؟

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال یا وجه یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای
الهه رضاسلطانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

از حساب شما برای انتقال وجه به حساب قمارخانه های آنلاین استفاده شده است.
چنانچه از روی بی اطلاعی به این سایت ها مراجعه کردید، اکیدا از تکرار آن خودداری نمایید. در صورت تکرار ، مرتکب تحت تعقیب قضایی قرار می گیرد.
طبق قانون برای قماربازی با هر وسیله ای ، تا 6 ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است.

معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور
این پیامک برای من ارسال شده
باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

این پیامک تذکر بوده است از تکرار آن خودداری کنید تا تحت تعقیب کیفری و محکومیت قرار نگیرید و در حال حاضر مشکلی ندارید.