26 دی 1400

استفاده از بیمه درصورت ترک صحنه تصادف

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من با ماشین از کوچه فرعی به خیابان اصلی وارد شدم ولی به علت نزدیک بودن بریدگی خیابان اصلی را خلاف اومدم که سر بریدگی با موتورسیکلت برخورد کردم که راننده آن یک افغانی مدرک دار بود ولی گواهینامه نداشت ولی به علت ترسیدن صحنه تصادف را ترک کردم که بعد از طی کردن مسافت کوتاهی خودروم را به علت نقص فنی رها کردم و متواری شدم و به پدرم زنگ زدم که امضای پدرم پای گزارش کلانتری به عنوان شهود ثبت گردید و ماشینم به پارکینگ منتقل گردید و افغانی به بیمارستان برده شد و بعد از چکاپ کامل بع علت مشکلی که نداشت ترخیص گردید و منم خودمو بعد از دو ساعت بعد از حادثه به کلانتری معرفی کردم با افغانی که صحبت کردیم گفت من دارم دیه میدم و می‌خواهم دیه بگیرم الانم داره میره دکتر و پزشک قانونی و پرونده سازی کردن قابل ذکر است بکروکی هم به دستور دادستان توسط کارشناس دادگستری کشیده شد میخواستم ببینم آیا به علت متواری شدن و صحنه بهم زدن تصادف میتونم از بیمه استفاده کنم چون بیمه و گواهینامه دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی فرار از صحنه تصادف ربطی به پرداخت بیمه ندارد درصورت تکمیل مدارک بیمه به شخص تعلق می گیرد اما اگر ثابت شود که شما صحنه تصادف را ترک کرده اید طبق ماده۷۱۴ و۷۱۵ و۷۱۶ به حبس مقرر با نظر دادگاه صادر کننده حکم محکوم خواهید شد