26 دی 1400

آیااخذ شناسنامه برای فردی که غیر قانونی ایران را ترک کرده امکانپذیر است؟

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پسر عمه ای دارم که الان آلمان زندگی میکنه قاچاقچی رفته شناسنامه ایرانی کلا نداره آیا من میتونم اقدام کنم شناسنامه بگیرم واسش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی خیر امکان ندارد چرا که پسرعمه شما بصورت غیر قانونی وبدون اخذگذرنامه کشور را ترک کرده که طبق قانون جرم بوده وتا شش ماه حبس وجریمه نقدی مجازات دارد