26 دی 1400

خرید محصول لاغری از طریق اینستا

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده یه پکیج از اینستاخریدم برا لاغری و تضین کردن حتما لاغر میکنه الان بعد بیست و پنج روز کم که نکردم زیادم کردم مسیج بهش میدم جواب نمیده میشه ازش شکایت کنم چون تضمین برگشت وجوه داد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر تضمین به لاغری توسط محصول داده شده می توانید درصورت مشخصات فرد ورسید واریزی وجه را مسترد کنید ودادخواست مطالبه از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام کنید