26 دی 1400

مطالبه وجه از طریق حقوقی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام،من حدود یک ماه و‌نیم پیش به یک مغازه موبایل فروشی مراجعه کردم که گوشی من را رجیستر کنه.مبلغ۸ میلیون و ۲۰۰ کارت کشیدم و قرار شد دو روزه کار را انجام بده.چون روز دوم که ۵سنبه بود گفتن بعلت اینکه اخر هفته هست تا شنبه انجام میدم.روز شنبه فروشنده گفت که مغازه متعلق به برادرش هست و کار رجیستر را باید اون انجام میداده و تصادف کرده و فوت شده و حسابش مسدود شده.الان یک ماه و نیم گذشته و هنوز مغازه بسته است.اتحادیه هم میگه چون صاحب جواز کسب فوت شده به ما ربطی نداره، از شما راهنمایی میخواستم، تنها مدرک ما که پول را پرداختیم رسید کارتخوان هست و اینکه ما فقط ادرس مغازه را داریم که تعطیل است. چگونه باید شکایت کنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما باید به طرفیت وراث دادخواستی باعنوان مطالبه وجه تنظیم و اقدام نماید