27 دی 1400

ضمانت نامه بانکی چیست؟

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام سوالی داشتم میخواستم بدونم ضمانت بانکی چیست و انوا آن به چه صورت است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ضمانت نامه بانکی قراردادی است که به درخواست مشتری بین بانک و کسی که تضمین می خواهد منعقد می شود در این حالت بانک ضامن مشتری می شود تا در صورتی که مشتری طبق ضمانتنامه به تعهد خود عمل نکرد و دینش را نداد بانک به عنوان ضامن وجه الضمان یا مبلغ تعهد را بپردازد ضمانت نامه بانکی در میان قراردادهای ضمانت یک قرارداد خاص است. انواع ضمانت نامه بانکی ضمانت نامه شرکت در مناقصه یا مزایده، ضمانت نامه استرداد کسور وجه الضمان، ضمانت نامه حسن انجام تعهدات، ضمانت نامه تعهد پرداخت، ضمانت نامه حسن انجام کار، ضمانت نامه گمرکی، ضمانت نامه پیش پرداخت و ضمانت نامه متفرقه ضمانت نامه بانکی قراردادی است که به درخواست مشتری بین بانک و کسی که تضمین می خواهد منعقد می شود. '