27 دی 1400

مجازات شخصی که خیانت در امانت انجام داده چیست؟

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما وکلای محترم دوست بنده برای یک مسافرت ماشین من رو قرض گرفت و قرار شد ۳ یا ۴ روز بعد ماشین رو به من تحویل بده اما الآن ۱۶ روز که ماشین رو برده و هرچی باهاش تماس میگیرم تلفنش خاموشه آیا باید شکایت خیانت در امانت انجام بدم مجازات این جرم چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی بله شما میتوانید شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح نمایید و مطابق با ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی هرگاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل ‌سفته، چک، قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار دیگری با اجرت یا بی ‌اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی‌ برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند به حبس ‌از 6 ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.