27 دی 1400

آثار حقوقی تفاوت در مبیع معامله

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من قطعه زمین خریدم که در قولنامه خرید قطعه ۶۱و۶۲ذکر شده ولی قبل و بعد موقع تحویل زمین با حضور املاکی برا تحویل زمین رفتیم که جای دیگر به من را نشان دادن و ژی پیگیری بنده و نقشه تفکیکی زمین به دسته بنده رسید و معلوم شد که قطعه زمین که به رویت من رسیده قطعه ای که اول قبل خربد و بعد از ان موقع تحویل به من نشان داده اند قطعه شماره ۱و۲هست چه کاری میتوانم بکنم
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مبیع معامله و زمین های تحویل شده یا آماده تحویل میبایست وفق قولنامه و مشخصات مندرج در قولنامه باشد در غیر اینصورت امکان فسخ معامله با تامین دلیل مناسب وجود دارد پیشنهاد می‌شود از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل با کارشناسی کنید سپس مستند ب آن اظهارنامه ای ب جهت فسخ با دلیل مشخص ب فروشنده ارسال داشته و مراتب فسخ را اعلام کنید سپس در صورت حدوث اختلاف میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تایید فسخ معامله را خواستار شوید موید باشید